Drie gewone aanvalstechnieken die worden gebruikt tegen domeinnaam doorsturen

Domeinnaam forwarden en rode teams zijn een groot probleem voor de meeste van de grootste namen in de internetindustrie. Wanneer een persoon een domeinnaam koopt, gaan ze normaal gesproken een overeenkomst aan met een registrar, die vervolgens hun website als vertrouwd te markeren. Wanneer die site naar de kant van de internetprovider van de relatie gaat, worden de servers waarop de websites opslaan opslaan informatie over die website, en de internetprovider zal iedereen online toestaan die op internet is aangesloten om die site te bekijken. Maar het wordt nog interessanter.

Als u degene bent die die website heeft gemaakt, of wie het hoort, maar niet, nou, dan moet u “nice” spelen. Dat is omdat als u rondloopt al uw concurrenten te markeren, contact opnemen met details zoals Contact @, Webmaster @, ondersteuning @, adverteren @ enzovoort, evenals het doorsturen van deze e-mailadressen naar alle anderen in een poging om mensen te proberen te proberen op uw links te gaan Niet alleen ben je persoonlijk aansprakelijk voor enige juridische actie die tegen je wordt ondernomen, maar je kunt merken dat je volledige webhostingaccount is verboden en je domeinnaamregistratie zal worden opgeschort. Dus als u wordt beschuldigd van het doorsturen van een e-mailadres, neemt u contact op met uw internetprovider en ontdek wat het probleem is.

Niet alleen kunt u uw hele site verbannen, maar u kunt ook uw bedrijf afsluiten door de internetproviders vanwege doorsturen. Daarom moet u uw kaarten goed spelen en uw domeinnamen op een zeer zorgvuldige en opzettelijke manier doorsturen. Dit is iets dat veel mensen niet begrijpen over domeinnamen, of over hoe het internet werkt. In feite zijn veel mensen, waaronder enkele van de bovenste ranglijst van webhostingproviders zich zelfs niet bewust dat dit iets met hen te maken heeft, of hoe het hen beïnvloedt.

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u uw domeinnamen op internet kunt doorsturen. Sommige domein-doorsturende bedrijven zullen dit daadwerkelijk voor u doen, en dan zou u ze alleen voor de service moeten betalen. De meerderheid van de mensen die hun eigen webhostingsaccounts opzetten, doen nooit de moeite om hun eigen IP-adres door te sturen, wat een extreem slecht idee is. Doorsturen kan hackers uw IP-adres kapen en al uw e-mailadres omleiden naar spam-pagina’s, die tot veel problemen kunnen leiden, inclusief de mogelijkheid van identiteitsdiefstal.

Als u dit niet handmatig gaat doen, moet u zeker investeren in een programma dat het automatisch voor u doet. Een dergelijk programma wordt domein-redirector genoemd. Kortom, een domein-redirector zal het onderwerp van elk e-mailbericht bekijken en bepalen of het verdacht is, of als het past bij de omleidingstheorie – waar de persoon die het bericht heeft verzonden iemand is die niet doorgaans e-mails als deze zou verzenden. Zo ja, dan wordt het IP-adres van dat personen gewijzigd in die van een aanvaller en gaat de e-mail niet door. Met deze technologie kunt u uw computer en uw informatie letterlijk beschermen tegen kwaadwillende tegenstanders en de noodzaak te elimineren dat u zich ooit zorgen maakt over het aangevallen van de buitenkant.

De derde methode om te beschermen tegen kwaadaardige tegenstanders is om het zelf te doen met wat bekend staat als een DNS-wisselaar. Kortom, dit werkt net als een typisch beveiligingsprogramma dat u zou gebruiken voor het filteren van e-mails. Kortom, een rood team vertelt uw domeinnaamsysteem (DNS) over de verdachte e-mails die proberen in te komen, en dan zal het uw DNS-records veranderen om ze in plaats daarvan naar de afzender te wijzen. Er zijn een paar verschillende soorten DNS-wisselaarprogramma’s, maar één type dat de laatste tijd veel aandacht heeft gekregen, is degene die werkt door het lease-lijstsysteem te misbruiken dat wordt gebruikt door de meeste e-mailproviders. Door een lijst met populaire websites te besturen, kunnen rode teams snel proberen deze domeinen naar hun eigen server te omleiden, die het ongelooflijk moeilijk kan maken voor de ontvanger om te herkennen waar de e-mail vandaan komt. Meer weten? Klik hier: https://eigen-domein.com/