Hoe vanille-extract te mengen met kokosmelk?

kokosmelk

Hoe vanille-extract te mengen met kokosmelk alpro ah ?

Kokosmelk wordt rechtstreeks afgeleid van het kokosvlees, de eetbare vrucht van de kokospalm die alleen in de tropen voorkomt. Deze melk heeft een olieachtige, dikke consistentie en een romige, rijke smaak. Het is qua voedingswaarde superieur aan koemelk en sojabonen, met nog meer eiwitten en gezonde vetten. Het is echter lang niet zo rijk van smaak als kokoswater of rijstmelk, en het heeft de neiging om melk te stremmen wanneer het wordt gebruikt bij het koken. Het heeft beduidend minder verzadigd vet dan koemelk en heel weinig eiwit of kalium, maar bevat wel een behoorlijke hoeveelheid calorieƫn.

Het wordt gemaakt van het kokosvlees door de schil te verwijderen en de zaden intact te laten. Kokosolie, een andere afgeleide van het kokosvlees, wordt op dezelfde manier uit het resterende vlees gewonnen. Het resulterende product, kokosmelk, is een sterk geƫmulgeerd vet dat vast is bij kamertemperatuur en kan worden gebruikt in een verscheidenheid aan culinaire toepassingen. Het is over het algemeen zout en heeft de neiging om een zeer uitgesproken nasmaak te hebben, hoewel het kan worden verdund met water als je van een meer neutrale smaak houdt. Het is ook eetbaar; het heeft een lichtzoete tropische smaak waar sommige mensen van genieten en het is een populair alternatief voor gezoete gecondenseerde melk voor bakken en andere recepten.

Een heerlijke tropische punch maak je door vanille-extract en sinaasappelsap toe te voegen aan een mengkom. Je kunt ook gelijke delen kokosmelk en sinaasappelsap toevoegen aan een blender of ze gewoon in een mengkom mengen. Welke methode je ook kiest om je tropische vruchtensappen te maken, je kunt erop vertrouwen dat ze een hit zullen zijn bij elke tropische bijeenkomst, want iedereen houdt van kokoswater en al zijn heerlijke voordelen. En wie houdt er niet van een koud glas vanille-ijs met wat verse aardbeien op een kille winterdag?

Klik hier voor meer waardevolle informatie: https://www.valledelsole.nl/