4 manieren om Bitcoin te kopen

bitcoin kopen

4 manieren om Bitcoin te kopen

Er zijn verschillende manieren om Bitcoin te kopen. U kunt de cryptocurrency direct of als derivaat bezitten, wat een rendement biedt op de beweging van de valuta. Het type eigendom dat u kiest, bepaalt de hoeveelheid potentiƫle winst. Als u Bitcoin rechtstreeks bezit, kunt u uw winst met een dollar verhogen voor elke dollar die de prijs omhoog gaat. Door Bitcoin via een future te kopen, kunt u profiteren van de voordelen van een stijgende valuta zonder vooraf veel geld uit te geven kopen hervormd. Deze methode heeft echter verschillende nadelen, zoals de mogelijkheid om een langdurige opwaartse trend mis te lopen.

Ten eerste moet u weten waar u Bitcoin wilt kopen. Er zijn verschillende opties om Bitcoin te kopen, waaronder traditionele makelaars en nieuwere starters. Bitcoin kan worden gekocht met veel lagere commissies dan in het verleden. Het is mogelijk om een cryptocurrency te kopen via een geldautomaat, online brokerage of bankoverschrijving. U moet enkele basiscontactgegevens en een geldig legitimatiebewijs verstrekken. Online Bitcoin kopen is eenvoudig en handig. Hier zijn vier manieren om Bitcoin te kopen.

De meest vertrouwde manier om bitcoin online te kopen is via een broker. Makelaars zoals eToro worden gereguleerd door de SEC en verschillende vergunningverlenende instanties. De meeste platforms zoals Kraken accepteren debet-/creditcardbetalingen, bankoverschrijvingen en PayPal. Sommige makelaars vereisen dat gebruikers software naar hun computer downloaden voordat ze kunnen handelen. Deze platforms kunnen u echter meer controle over uw Bitcoin geven dan traditionele beurzen. Vergeleken met traditionele beurzen hebben gedecentraliseerde beurzen weinig nadelen.

Site bezoeken voor meer info: Bitcoinmeester.nl